Szeretettel köszöntelek a Szájesztétika Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szájesztétika Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szájesztétika Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szájesztétika Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szájesztétika Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szájesztétika Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szájesztétika Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szájesztétika Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyon közeledik már a karácsony, és van, aki jobban
szereti maga elkészíteni az ajándékokat, nem pedig vásárolt holmikkal meglepni
szeretteit. Szerintem – édes szájú lévén -, édes meglepetés lehet a magunk
készített finomság, amit megfelelően ünnepibe öltöztetve bátran és elégedetten
nyújthatunk át, és a fogattatás is garantáltan jól fog sikerülni. Hogy fogaink épségét
és egészségünk megtartását is figyelembe vegyük, szeretnék két finomság-ötletet
ajándékozni Nektek!
Személy szerint nagyon szeretem az aszalt gyümölcsöket jófajta étcsokoládéba mártva. Egy vízzel egyharmadig töltött fazék tetejébe egy fém keverőtálat rakok, és beletördelek egy jó 70-80% kakaótartalommal rendelkező csokoládét. Amikor megolvadt, a fogpiszkálóra szúrt aszalt gyümölcsöket egyenként belemártom, és egy celofánra sorba lefektetem őket. Erről, ha kihűltek, könnyedén le lehet szedni, és egy szép papírba egyenként – mint valami nyalókát – becsomagolva, többet összefogok a kezembe amolyan édesség-csokrot készítve, és egy nagy masnival össze is kötöm.
Hasonló módon lehet készíteni csokis mandulát, mogyorót, diót… mindet szép papírba, mintegy szaloncukrot formálva becsomagoljuk, és a siker garantált, mégis az édesség-palettán még egészséges is! Remélem, tudjátok majd hasznosítani az ötletet, mindenkinek békés, örömteljes készülődést kívánok!
(Ezt a fantasztikusan guszta képett csak kölcsönöztem!)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Az ép fogakért
Fogbarát az aszalt gyümölcs?
A bölcsesség útjában
Rossz fogak, rossz szokások, lesújtó a helyzet Magyarországon